Kan Whey Protein hjälpa mig att gå ned i Vikt?

 whey Protein Pulver

Ja Whey Proteinpulver kan hjälpa dig att gå ned i vikt

Att lägga till Whey i kosten är ett bra sätt att få fart på ett program för viktminskning. Kortfattat så hjälper whey till att bibehålla muskelmassan samtidigt som du förlorar fett, det vill säga får fram en mer vaskulär profil. Blir magrare utan att förlora muskler och på så sätt håller föbränningne hög.

Vassleprotein är en viktig ingrediens i många produkter som kan assistera vid viktminskning och Wheproteinhydrolysat WPH eller Wheyproteinisolat WPI (utan några större mängder fett eller kolhydrater) är ofta det bästa valet.

 

 

Fat burner

 Bränn Fett bli inte fett bränd - Satsa på Kvalitativ Feeding.

 

Studier har visat att personer som kombinerar kost med leucinrika protein livsmedel, som Wheyprotein och motion har mer ren muskelmassa och de förlorar mer kroppsfett. När de förlorar fett så får de ränta på räntan på grund av den metaboliska aktiveringen att ha kvar musklerna trots en tight diet och de bränner naturligtvis mer kalorier varje dag. Ett annat sätt att vassleprotein hjälper dig att hantera vikt är genom att främja mättnad och en känsla av nöjdhet snarare än konstanta signaler om att du måste äta nu eller snart.

 Whey Protein och livet

 

 

Stöd dig själv med en egen hemsida från Whey

 

 

 

30 Dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
1