Whey Proteinpulver Billigt just nu

Just nu finns det en rad stora märken av Whey Protein till mycket lågt pris, ja faktist de störst och mest kända produkterna Storsäljaren bland Whey Protein liksom bland kosttillskott i allmänhet Whey 80 Proteinpulver från Vassleprotein koncentrat WPC.

på marknaden för Whey Protein och Whey Proteinpulver säljs nu till mellan 20 till 50 % rabatt. Så det är bara till att passa på att bunkra upp alla fantaster av Whey Vassleprotein här i landet. Vi tror att våra läsare hittar till kosstillskotten själva så slipper vi försöka länka så rättvist som möjligt av det ena eller andra Whey Protein märket.

Whey 80  Proteinpulver

Whey-80 Säljs nu med en rabatt på hela 38% enligt försäljarens hemsida.

Ingredienser Natural: Vassleproteinkoncentrat [mjölk] (innehåller emulgeringsmedel sojalecitin). Observera att både aminosyra profilerna liksom näringsvärden ändras något på grund av smakämnena och de tillsatser som kan behövas i samband med dem för att skapa en stabil produkt.

Samma försäljare har också ett annat storsäljande Vassleprotein till 40 % rabatt, Whey Protein av Isolat typ

Whey 100 Proteinpulver

Whey 100 är en annan av proteinpulvren vilka säljs i mängder.

Ingredienser samtliga smaker: instantiserad Cross Flow micro och ultrafiltrerat vassleproteinisolat, emulgeringsmedel (sojalecitin), kakao1, sötningsmedel (aspartam innehåller fenylalaninkälla), färgämne (rödbetsröd)2. Innehåller varierar naturligt på grund av smak och därmed också smaktillsatser.

Whey Proteinpulver Kasein Protein

Vassleprotein Whey Proteinpulver från en annan större kosttillskotts tillverkare ligger inte långt efter när det gäller rabatter på just Vassleprotein Faktum är att deras rabatter på Whey Protein och Proteinpulver från Kasein är högre - upp till 50 %

Whey Proteinpulver Kasein Protein

och allt verkar dessutom finnas i lager så det är bara att passa på att bunkra upp för de som förstått fördelarna med Vassleprotein Whey och har råd att ge sig själva ett litet lager av bra Whey Protein för framtidens träningspass med muskelökning som kräva sin återhämtning.

Slutligen det proteinpulver med högsta rabatten vi hittade just nu i slutet på februari 2015 - Ett Ekologiskt protein med både Whey och Kasein med väldigt bra världen som Proteinpulver betraktat.

Näringsinnehåll per 100 g

Proteinpulver Ekologiskt Whey - Kasein Protein

Energi 1537 kJ/366 kcal  
Fett
-varav mättat fett
2 g
0,8 g
 
Kolhydrater
-varav sockerarter1
5 g
5 g
 
Protein2 82 g  

 

23 Feb 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
1