Whey Proteinpulver tar rekordet!

 Whey Proteinpulver

en lite hektisk sista timme här för oss som jobbat med whey proteinpulver, telefoner ringer och grattis sms kommer, vilket är trevligt och överraskande. Vi lyckades tydligen att ta oss fram till första platsen på svenska och internationella topplistan hos n.nu  som är kända för sin brutalt hårda konkurrens med alla Sökmotoroptimerade SEO sajter och hemsidor.

 

Men inte nog med det, vi råkade visst också slå oss in i poängtaket genom att ta det maxpoängen som är möjlig att ta hos n.nu. dvs 900 poäng. vilket ingen gjort tidigare. Ett mail löd "kära Whey nu är ni helt enkelt oslagbara, ingen kan slå er tills poängsystemet ändras -

"ni har nått toppen av toppen av ranking poängen förutom att toppa den internationella topplistan av SEO sajternas mecka n.nu."


Tja, vad säger man egentligen. Först och främst tack till alla som varit med och hjälpt till och all tid ni offrat för att vi skulle kunna spänna våra muskler. Men att vi som sajt skulle få en så stor muskelökning var nog mer än någon av oss vågat drömma om. tror att jag talar för alla här... Vi kollar snabbt och ser att ...

Tack också till våra kära läsare, utan er hade det aldrig varit möjligt! En sida är aldrig bra om läsarna inte uppskattar den och strömmar till. Det spelar ingen roll hur sökmotoroptimeringen går till, det viktigaste är vad det alltid har varit, dvs att leverera till läsarna vad de vill ha - kvalitativ information.


Det märkvärdiga är väl snarare kanske att vi kunnat gå rätt in i toppen på ett så hårt konkurrensutsatt ord som "Whey" och "Whey Proteinpulver" där säljintressen för åtskilliga miljoner står på spel och konkurrensen är knivskarp från både nationella och internationella aktörer vilka spenderar åtskilligt på att toppa vid sökningar på just Whey och Whey Proteinpulver.

Det visar egentligen bara en sak Google är smartare än vad alla kanske tror när de tar hänsyn till vad läsarna söker efter men också som en konsekvens därav, vad de verkligen gillar och hur länge de sedan stannar på sidorna och surfar runt.

 

20 Aug 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
1